Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Smiltenes novada senioriem pieejamas bezmaksas peldēšanas un pirts nodarbības

Smiltenes novada senioriem pieejamas bezmaksas peldēšanas un pirts nodarbības

Smiltenes novada dome organizē bezmaksas peldēšanas un pirts apmeklēšanas nodarbības Priekuļu peldbaseinā “Rifs” senioriem. Peldēšanas un pirts apmeklēšanas nodarbībās var pieteikties Smiltenes novada iedzīvotāji no 54 gadu vecuma.

Vecāki cilvēki, apmeklējot peldēšanas nodarbības un pirts procedūras, var izkustināt savu ķermeni, izstiepties un saglabāt lokanību, izveicību un dzīvesprieku. Abi pasākumi mazina noguruma pazīmes, uzlabo dzīves kvalitāti, kā arī fiziskās aktivitātes veicina vispārējo veselības uzlabošanos (it sevišķi sirds un asinsvadu veselību), pagarina mūža ilgumu.

Vietu skaits ir ierobežots, iepriekšējs pieraksts obligāts. Pieteikšanās pie Sociālā dienesta darbinieces Anitas Šteinbergas tel.28680831, vai e-pasts anita.steinberga@smiltenesnovads.lv;  

Datums

diena

3.oktobris

svētdiena

10.oktobris

svētdiena

17.oktobris

svētdiena

3.novembris

trešdiena

14.novembris

svētdiena

21.novembris

svētdiena

28.novembris

svētdiena

1.decembris

trešdiena

5.decembris

svētdiena

12.decembris

svētdiena

19.decembris

svētdiena

Nodarbības ilgums – 1 stunda.

Pulcēšanās un  izbraukšana   ar autobusu uz Priekuļiem plkst. 10.00 no Smiltenes Baznīcas laukuma.

Baseina un pirts apmeklējumi plānoti arī 2022. gada janvārī, februārī, martā, aprīlī. Informācija un nodarbību grafiks sekos.

Saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai"  sniegto pakalpojumu var saņemt personas, uzrādot:

  1. Uzrādot derīgu COVID19 digitālu vai izdrukātu vakcinācijas sertifikātu,  kas apliecina, ka personai ir noslēgts vakcinācijas cikls;

  2. vai COVID19 pārslimošanas sertifikātu, kas apliecina, ka persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju;
  3. Peldbaseina apmeklētājiem jālieto sejas maskas līdz ģērbtuvēm un jāievēro 2 m distance.

Baseina apmeklējumus un transporta izdevumus segs Smiltenes novada dome no projekta „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā”, Nr. 9.2.4.2/16/I/052 pieejamajiem līdzekļiem.