Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Apbalvos ar Valkas novada pašvaldības Atzinības rakstiem

Apbalvos ar Valkas novada pašvaldības Atzinības rakstiem

Latvijas Republikas Proklamēšanas 103. gadadienā, 18. novembrī, Valkas pilsētas kultūras namā tiks apbalvoti Valkas novada Atzinības rakstu laureāti.

Ar Valkas novada pašvaldības Atzinības rakstiem apbalvos cilvēkus par nozīmīgiem sasniegumiem tautsaimniecības, izglītības, veselības aprūpes, kultūras, sporta, nevalstisko organizāciju un pašvaldības darba jomās, kā arī par ieguldījumu novada attīstībā un popularizēšanā.

Valkas novada pašvaldības Atzinības rakstus saņems:

1.   Monta Sausā, Valkas novada Centrālās bibliotēkas galvenā bibliotekāre - par iejūtību, atsaucību un profesionālu attieksmi, sniedzot bibliotekāros pakalpojumus Valkas novada iedzīvotājiem un viesiem.

2.   Aīda Vītola, ilggadējā Vijciema pamatskolas direktore - par ilggadēju nesavtīgu, profesionālu darbu izglītības jomā un ieguldījumu grāmatas “Vijciema skolai 100” veidošanā.

3.   Jānis Lūsēns, mūziķis, Zvārtavas pagasta Ozolu skolas īpašnieks - par izcilas kultūrvietas radīšanu Zvārtavas pagastā un ieguldījumu kultūrvides attīstībā visā Valkas novadā.

4.   Līga Veinberga, J.Cimzes Valkas Mūzikas skolas direktore - par ilggadēju nesavtīgu, profesionālu darbu izglītības jomā un aktīvu sabiedrisko darbību.

5.   Agris Simulis, VAS CSDD Valkas klientu apkalpošanas centra vadītājs, Valkas pilsētas un Valkas novada domes deputāts no 1997. - 2021. - par nozīmīgu ieguldījumu Valkas pilsētas un novada pašvaldības darbā, īpaši, saimniecisko jautājumu risināšanā.

6.   Unda Ozoliņa, Igaunijas-Krievijas pārrobežu sadarbības programmas Sekretariāta vadītāja, Valkas pilsētas un Valkas novada domes deputāte no 2001. – 2021. - par nozīmīgu ieguldījumu Valkas pilsētas un novada pašvaldības vadīšanā, modernizācijā, izglītības un kultūras attīstībā.

7.   Monta Skotele, Valkas folkloras kopas “Nāburgi” dalībniece - par nesavtīgu darbošanos sabiedrības labā un iesaistīšanos dažādās aktivitātēs.

8.   Kristaps Lūsis, Kārķu pagasta veikala “Dālderi” īpašnieks - par nozīmīgu ieguldījumu uzņēmējdarbībā un mecenātismu Kārķu pagastā.

9.   Imants Zvirbulis, Sporta kluba “Petanks Ērģeme” valdes loceklis - par sporta veida “Petanks” popularizēšanu un Ērģemes vārda nešanu pasaulē. 

10.  Dace Januševska, Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas sākumskolas skolotāja - par mūsdienīgu, aizraujošu un radošu mācību procesa īstenošanu un ieguldījumu metodiskajā darbā.