Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Cilvēki ir ziedojuši ļoti dāsni

Aivars Zilbers

2008. gada 27. oktobris 13:32

3049
Cilvēki ir ziedojuši ļoti dāsni

Pirmdiena Latvijas Sarkanā Krusta Valkas komitejai atnāca ar priecīgu ziņu - operācijai, lai aklā gadu un dažus mēnešus vecā meitenīte Kristīne ieraudzītu dienas gaismu, ir saziedota nepieciešamā summa.

 

Valkas komitejas izpilddirektore Gaļina Sokolova domā, ka ar saziedotajiem līdzekļiem pietiks arī otras operācijas apmaksai. Vēl nav saskaitīta ziedotā nauda Sarkanā Krusta kastītēs Valkas veikalos "Elvi" un "Vēlme", bet organizācijas bankas kontā ziedojumos ir ieskaitīts 3841 lats.

 

"Esmu ļoti gandarīta, ka ir izdevies piepildīt meitenes vecāku sapni. Pirmo reizi mūsu organizācija piedzīvo tik lielu atsaucību. Cilvēki ir ziedojuši ļoti dāsni. Paldies arī rajona laikrakstam, kas izplatīja informāciju par meitenei piedāvāto acu operāciju. Esam pateicīgi pilnīgi visiem ziedotājiem," gandarījumu neslēpj G. Sokolova.

 

Kāds vīrietis kontā ir ieskaitījis 1200 latu. Vairāki cilvēki ir ziedojuši 50, 80 un 25 latus. Atbalstu Kristīnes ģimenei sniegušas arī firmas. Kāda Valkas firma kontā ieskatījusi 200 latu.

 

"Pateicību ir pelnījuši visi, arī tie, kuri ziedojuši latu, jo tikai kopīgiem spēkiem mēs esam radījuši iespēju mazajai Kristīnei izārstēt acis," uzsver G. Sokolova.

 

Priecīgi pārsteigta ir arī aklās meitenes mamma Astra Ābelīte. "Man tāda ziņa ir tik negaidīta, ka nevaru uzreiz pat to aptvert. Liels, liels paldies visiem par palīdzību!" saka A. Ābelīte.

 

Pirmajai operācijai Sarkanā Krusta Valkas komiteja izņems nepieciešamos 1200 latus, pārējā nauda paliks kontā, līdz būs nepieciešama nākamajai operācijai.