Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Portāla ziemellatvija.lv un parka viesnīcas “Brūzis” romantiskais pārsteigums izdevies (video)

Santa Sinka

2008. gada 16. septembris 09:00

5944
Portāla ziemellatvija.lv un parka viesnīcas “Brūzis” romantiskais pārsteigums izdevies (video)

Pirms kāda laika noslēdzās "Ziemeļlatvijas" portāla romantisko kāzu foto konkurss, kurā visvairāk balsu saņēma fotogrāfija "Un tā visu mūžu". Galvenās balvas ieguvēji sagādāto romantisko pārsteigumu viesnīcā "Brūzis" pilnvērtīgi izmantoja tieši savā piecu gadu kāzu jubilejā.

 

Konkursā www.ziemellatvija.lv lietotāji visvairāk balsu bija atdevuši par smiltenietes Dainas Nīmanes iesūtīto fotogrāfiju "Un tā visu mūžu". Viņa iesūtīja savas vecākās meitas Ievas kāzu dienas fotogrāfiju. "Meita par to nemaz nezināja, jo vēlējos sagādāt romantisku pārsteigumu. Tā kā viņiem 13. septembrī ir piecu gadu kāzu jubileja, domāju, šī būtu visjaukākā dāvana. Tas arī piepildījās," neilgi pēc konkursa rezultātiem, teica D. Nīmane.

 

Galveno balvu konkursā dāvināja Smiltenes parka viesnīca "Brūzis", sagādājot uzvarētājiem romantiskas vakariņas un nakti. D. Nīmanes meita Ieva ar znotu Ivo par sagādāto pārsteigumu ir patīkami pārsteigti. "Kādā dienā mamma paziņoja, ka iesūtījusi mūsu fotogrāfijas konkursam. Nodomāju, kā ir, tā ir," saka Ieva.

 

Balsošanas laikā viņa vienu reizi iegājusi portālā un redzējusi, ka par bildi nobalsots trīs reizes. "Neiespringu, jo tajā laikā arī saplīsa dators. Kad konkurss jau bija noslēdzies, mamma piezvanīja un paziņoja priecīgos jaunumus. Šķiet, ka viņa bija laimīgāka, jo vairāk juta līdzi un tajā visā bija iekšā," stāsta Ieva.

 

Sagādātais pārsteigums tik tiešām bija romantisks - vakariņas patīkamā gaisotnē un numuriņš, kurā neizpalika rožlapiņas, sveces un dažādas dekorācijas īpaši laulātajiem.

 

"Cik jauki, ka paši nebijām tie, kuri izvēlējās piedalīties konkursā, jo nemeklējam ārišķības. Tā kā mamma papūlējās, uztvērām to pozitīvi," saka Ieva un Ivo Einauši.

 

Laulātais pāris priecājas, ka tieši 13. septembrī, kad apritēja pieci gadi kopš viņu kāzām, pilnvērtīgi varēja izmantot šo iespēju. "Pārsteiguma sajūta ir. Liels paldies par to!" iesaucas Ieva un Ivo.