Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Sagādā romantisku pārsteigumu

Santa Sinka

2008. gada 3. septembris 16:57

2277
Sagādā romantisku pārsteigumu

Noslēdzies "Ziemeļlatvijas" portāla romantisko foto konkurss. Tajā galveno balvu, ko dāvina Smiltenes parka viesnīca "Brūzis", saņem fotogrāfijas "Un tā visu mūžu" iesūtītāja.

 

Konkursā par 72 fotogrāfijām portāla lietotāji varēja balsot septiņas dienas. Lietotāji visvairāk balsu atdeva par "Un tā visu mūžu", ko iesūtīja Daina Nīmane. Tikai nedaudz mazāk balsotāju bija fotogrāfijai "Pasaka" (iesūtīja Mikus Mīļais) un trešajā vietā "Es tava cibiņa, tu mans vāciņš...". (iesūtīja Indra Midere).

 

 

"Par konkursu avīzē izlasīju vienu, otru, trešo reizi un tad nolēmu, ka vajadzētu pamēģināt. Izlasot konkursa noteikumus, tas šķita interesanti," par dalību konkursā saka D. Nīmane.

 

Viņa iesūtīja trīs vecākās meitas Ievas kāzu fotogrāfijas, meitai to nemaz nezinot. "Domāju viņus pārsteigt, jo 13. septembrī meitai būs piecu gadu kāzu jubileja. Vispirms konsultējos ar jaunāko meitu, vai mana ideja nebūtu pārsteidzīga. Tad vienojāmies, ka pa kluso varētu pieteikties romantiskajā konkursā. Izstāstījām draugiem un radiem par balsošanu," saka smilteniete.

 

D. Nīmane piebilst, ka konkursā piedalījusies, jo gribējusi sagādāt jauku pārsteigumu vecākajai meita, kura pašlaik dzīvo Rīgā.

 

 

"Vecākajai meitai par konkursu pateicu tikai tad, kad biju iesūtījusi fotogrāfijas. Meita iekliedzās un teica, ka manas idejas esot nepārspējamas. Bet viņas vīrs par visu uzzināja tikai tad, kad konkurss jau bija noslēdzies. Galu galā abi priecājās," saka fotogrāfijas "Un tā visu mūžu" iesūtītāja.

 

Daina stāsta, ka uzvara konkursā nav viņas nopelns, bet gan draugu un radu, kuri balsoja. "Es jau tikai bildes iesūtīju," smaidot piebilst konkursa uzvarētāja.

 

D. Nīmane iepriekš konkursos nav piedalījusies, jo nebijusi tāda vēlme. "Šoreiz bija sajūta, ka jāpiedalās romantiskajā konkursā, jo galvenā balva būtu labākā dāvana kāzu jubilejā," atzīst smilteniete.