Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Liene Zostiņa: Vieta zem saules ir izcīnīta

Santa Sinka

2008. gada 6. maijs 09:47

2772
Liene Zostiņa: Vieta zem saules ir izcīnīta

Šova "Zvaigžņu lietus" otrās vietas ieguvēja Liene Zostiņa ne mirkli nenožēlo dalību tajā, jo iegūta pieredze ne tikai vokālajās un horeogrāfijas nodarbībās, skatītāju mīlestība, bet arī cilvēks, kas Lienei ir devis ļoti daudz, - skatuves partneris Edijs Šnipke.

 

Kopš vidusskolas laikiem Lienes Zostiņas dzīve nepārprotami ir mainījusies, un sava vieta zem saules ir izcīnīta. "Esmu laimīga, jo manu dzīvi piepilda ģimene un darbs televīzijā," saka TV dīva.

 

 

L. Zostiņa ilgi domājusi, vai piedalīties šovā "Zvaigžņu lietus", tomēr paklausot savai iekšējai balsij, nolēmusi pieņemt šo izaicinājumu. Lielākais ieguvums šovā Lienei ir liepājnieks Edijs Šnipke, kuru viņa raksturo kā izpalīdzīgu un atsaucīgu cilvēku. "Edijs man ir devis ļoti daudz ne tikai uz skatuves, bet arī dzīvē. Viņš mani vienmēr uzmundrināja, ja šova laikā gadījās ko sajaukt," atklāj Liene.

 

L. Zostiņa vēl kā ieguvumu min skatītāju mīlestību, kas Lienei un Edijam ļāva aiziet līdz pat finālam.

 

 

Protams, dalība šovā L. Zostiņai nozaga brīvo laiku. "Visam ir savas ēnas puses, arī šovam. Neatlika laika ģimenei, lai gan tā mani atbalstīja un iesaistījās visos procesos," stāsta L. Zostiņa.

 

Lienes ģimene viņu atbalstīja ne tikai visos "Zvaigžņu lietus" koncertos, bet pat mēģinājumos.

 

Pēc šova noslēguma, ar kuru Liene Zostiņa ir apmierināta, viņa devusies pelnītā atpūtā, bet pēc tam atgriezīsies darbā televīzijā.

 

Jautājot, ar ko viņa vēlas saistīt savu nākotni, Liene atklāj, ka tuvāk sirdij esot darbs televīzijā. Bet arī dziedāšanu nedomā mest pie malas.

 

"Zvaigžņu lietus" fināliste atklāj, ka viņas dzīve izmainījusies, sākot ar pavisam ikdienišķām lietām.

 

"Uz ielas nevar nesajust cilvēku skatienus, citi nāk klāt un uzdod daž ne dažādus jautājumus. Toties visjaukākais, kas ir pateicoties šovam, - esmu ieguvusi superīgas draudzenes veikalā, kurā ikdienā iepērkos," saka L. Zostiņa.

 

Ieejot veikalā šova fināliste zina, ka, apmeklējot gaļas stendu, kādu brīdi viņa atslēgsies no ārpasaules un papļāpās ar jaukajām veikalniecēm. "Līdz ar to vakars būs izdevies," piebilst Liene.

 

Nereti interesantas un mazliet amizantas situācijas rodas uz ielas, kad pusaudži bariņā viens otram baksta ar pirkstu, jo nevar saņemties uzrunāt Lieni.

 

L. Zostiņas sejā manāms smaids, kad kinoteātra apmeklētājiem vairāk par filmas sižetu interesē šova finālistes emocijas.

 

Naktsklubos Lieni var satikt ļoti reti, jo brīvdienās par visu visvairāk nepieciešams miers. Priekšroku viņa dod atpūtai laukos, pie jūras un pastaigām svaigā gaisā. "Par cik brīvdienas sanāk ļoti reti, atpūsties var arī mājās palasot pasaku grāmatas, kuras mani nomierina," atklāj Liene.

 

"Zvaigžņu lietus" fināliste vēl joprojām tic pasakām, un tās esot labs veids kā sevi pozitīvi uzlādēt pirms miega.