Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Izgaršo piena produktus un pavasara zaļumus (papildināts ar fotogaleriju)

Sandra Pētersone korespondente

2012. gada 9. maijs 10:23

1620
Izgaršo piena produktus un pavasara zaļumus (papildināts ar fotogaleriju)

Otrdien Smiltenes pagasta Kalnamuižā, Smiltenes Valsts tehnikuma - profesionālās vidusskolas zālē, notika seminārs viedokļu veidotājiem "Pavasara bagātība ar piena produktiem".

 

Programmā bija bagātīgā klāstā piedāvātu piena produktu degustācija un lekcijas par piena produktu nozīmi, ko lasīja arī diētas ārste Lolita Neimane un uztura terapeite Guna Havensone.

Restorāna "Desiderata" pavāri Māris Astičs un Nikolajs Borodkins un restorāna "'Elements" pavāre Ināra Liepiņa gatavoja ēdienus no piena produktiem un pirmajiem pavasara zaļumiem, bet konditore no Dagdas Marija Aleksejeva atveda lielu jogurta torti ar rabarberiem un bērzu sulu.

Pasākumu finansiāli atbalstīja Eiropas Savienība, Latvijas Republikas Zemkopības ministrija un biedrība "Siera klubs".

Tas ir viens no Eiropas Savienības līdzfinansētajiem pasākumiem mārketinga komunikāciju programmā sieram un citiem piena produktiem

Vienlaikus šis ir viens no pasākumiem ciklā, ko par godu sava uzņēmuma simtgadei šogad rīko akciju sabiedrība "Smiltenes piens".

Semināra apmeklētāju vidū bija biedrības "Siera klubs" biedri, piena pārstrādes uzņēmumu vadītāji un citi interesenti.