Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Izmaiņu dēļ pagarināts iepirkums par tranzītielas rekonstrukciju Strenčos

Aģentūra LETA

2013. gada 11. janvāris 10:24

582
Izmaiņu dēļ pagarināts iepirkums par tranzītielas rekonstrukciju Strenčos

Veikto izmaiņu dēļ pagarināts iepirkuma konkurss par tranzītielas rekonstrukciju Strenčos, aģentūra LETA noskaidroja Iepirkumu uzraudzības birojā.

Izmaiņas veiktas iepirkuma nolikumā un, kā aģentūrai LETA pastāstīja Strenču novada domes Iepirkuma komisijas priekšsēdētāja Gita Siliņa, projekts un iepirkums ir apjomīgs, tādēļ, iespējams, var tikt atkārtoti lemts par termiņa pagarinājumu.

Savus piedāvājumus pretendenti konkursā, kura prognozētā līgumcena ir 1 721 852 lati bez pievienotās vērtības nodokļa, var iesniegt līdz 14.janvārim.

LETA jau ziņoja, ka Strenču novada pašvaldība izsludinājusi iepirkuma procedūras tranzītielas sakārtošanai Strenčos. Ielas rekonstrukcijas projekta kopējās izmaksas ir 2 150 439 lati, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Projekta laikā paredzēts rekonstruēt brauktuves un ietvju segumu Rīgas ielā un Valkas ielas posmā no tilta pār Strenčupīti līdz Slimnīcas ielai. Plānots izbūvēt veloceliņu un velojoslas, rekonstruēt autobusu pieturvietas un tiltu pār Strenčupīti, rekonstruēt lietus ūdens kanalizāciju, ielas apgaismojumu un elektroapgādi. Tāpat paredzēts pārbūvēt sakaru vājstrāvas tīklus.

Izsludināts arī iepirkums par būvuzraudzību tranzītielas rekonstrukcijā. Šajā konkursā piedāvājumus var iesniegt līdz 15.janvārim.

Darbus plānots sākt 2013.gada otrajā ceturksnī.