Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Norisināsies tautas slēpošanas maratons

ziemellatvija.lv

2013. gada 18. janvāris 13:12

289
Norisināsies tautas slēpošanas maratons
Nākamnedēļ, 26.janvārī, pulksten 12:00, Mailēs, Vietalvā, Pļaviņu novadā notiks Latvijas lielākais tautas distanču slēpošanas maratons klasiskajā solī - „VIRŠI-A slēpojums”. Šogad tas notiks slēpošanas sacensību „MySport kauss distanču slēpošanā” ietvaros.

Visiem dalībniekiem būs iespēja sacensties klasiskajā slēpošanas solī un trīs dažādu garumu distancēs – 20km, 10km un bērnu distancē.


Sacensībās kopumā ir trīs posmi –  klasiskajā solī Pļaviņu novadā un divi slēpošanas posmi Riekstukalnā, kas notiek brīvajā slēpošanas solī.

 Lauris Purniņš, sacensību „MySport kauss” organizators: „Slēpošanas sacensības „MySport kauss distanču slēpošanā” šogad norisinās pirmo reizi, un mums ir liels prieks, ka sacensību ietvaros notiks arī „VIRŠI-A slēpojums”. Sacensību vērtējums notiks gan pa grupām, gan distancēm. Kopā Virši-A Slēpojumā tiks apbalvoti 24 grupu pirmo trīs vietu ieguvēji. Absolūti ātrākie slēpotāji 20 km distancē iegūs vērtīgas degvielas dāvanu kartes no Virši-A. Katras grupas trīs ātrākie dalībnieki saņems balvas no veikala MySport, Fischer un Isostar. Distanču slēpošanai patīkamākie laika apstākļi ir -5˚C līdz -10˚C grādu sals un saule. Šī brīža laika prognozes liecina, ka 26.janvārī mūs sagaida no -3˚C līdz -8˚C.”

 

Pieteikšanās „Virši-A slēpojumam” jau ir atvērta. Pieteikties Jūs varat „MySport” veikalā Rīgā, Brīvības ielā 224/6 vai mājas lapā www.mysport.lv. Interesenti varēs pieteikties dalībai arī slēpojuma norises dienā.

Sacensību norises vietā darbosies arī slēpju serviss, ko nodrošinās veikals „MySport”.

Ar sacensību nolikumu ikviens var iepazīties http://mysport.lv/component/content/article/1-sakumlapa/107-virsiatautasslepojums