Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Aicinām "Ziemeļlatvijas" abonentus atklāt šā gada ceļojumu sezonu

Sarmīte Ozola

2013. gada 29. janvāris 11:00

255
Aicinām "Ziemeļlatvijas" abonentus atklāt šā gada ceļojumu sezonu
Kā jau solījām pērn, arī šogad “Ziemeļlatvija” saviem uzticamajiem lasītājiem, kas izvēlējušies laikrakstu abonēt, piedāvās doties interesantos ceļojumos pa Latviju. Šogad plānojam doties arī uz tuvākajām ārzemēm, proti Igauniju vai Lietuvu.

Pirmais brauciens notiks jau nākamā mēneša sākumā – 9. februārī dosimies aplūkot Jelgavu, kad šajā pilsētā notiek tradicionālais ledus skulptūru festivāls. Transporta izmaksas braucienam būs 7 lati. Autobuss ceļā dosies no Valmieras uz Strenčiem, tad Valku un Smilteni. Tāpat arī atpakaļceļā.

Apmeklēsim arī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torni, kurā var uzzināt interesantus faktus par pilsētas vēsturi. Šajā ēkā atrodas arī franču restorāns. Gardēži varēs izmantot iespēju baudīt maltīti savdabīgā interjerā. Steidzīgākie varēs doties uz kādu no Jelgavas kafejnīcām - katram būs iespēja izvēlēties savām finansēm un interesēm atbilstošu izklaidi. Ledus skulptūru parkā ieeja - pensionāriem un bērniem - Ls 2, pārējiem -Ls 3. Tornī attiecīgi - Ls 0.50 un Ls 1.50. Franču restorāna izmaksas orientējoši - otrā ēdiena porcija ap Ls 5. Turpceļā brokastu kafiju iemalkosim Rāmkalnu bistro. Ņemot vērā, ka laiks ir atlicis neilgs, lūgums pieteikties līdz 1. februārim pa tālruni 647 81276.

Savukārt 3. martā rīkojam braucienu uz Dailes taētra izrādi "Primadonnas". Pieteikties līdz 20. februārim. Biļetes cena 4 lati, bet transporta izmaksas paziņosim vēlāk, kad uzzināsim, ar kuru autobusu dosimies ceļā.. Sekojiet informācijai un galvenais, neaizmirstiet abonēt “Ziemeļlatviju”, jo braucienos dodas tikai abonenti!