Ziemellatvija.lv ARHĪVS

10. tautas slēpojums „Baiļu apļi” jau šajā nedēļas nogalē

Anete Žaubre

2013. gada 6. februāris 11:48

191
10. tautas slēpojums „Baiļu apļi” jau šajā nedēļas nogalē
Jau šo sestdien, 9.februārī norisināsies ikgadējais tautas slēpojums „Baiļu apļi”, kas, kā jau ierasts, notiks slēpošanas centrā ‘’Baiļi’’ (Kauguru pagastā, Beverības novadā) un to organizē ‘”Aktīvā tūrisma centrs Eži”.

Kā jau pasākuma nosaukums liecina, slēpojums notiks apļos, kur Tautas klasei būs jāslēpo 1 aplis (7km) un Sporta klasei 2 apļi (14km). Būs arī 1km distance bērniem līdz 10 gadu vecumam.

Finišā visus sagaida garda maltīte ar Dimdiņkāpostiem, Nākotnes desiņām un Liepkalnu rupjmaizi. Bet viss pasākums noslēgsies ar godalgoto dalībnieku apbalvošanu un izlozi, kur galvenā balva ir velosipēds no veikala ‘’Eži’’.

Tradicionāli pasākumu atbalsta un balvas pasniegs daudzi Valmieras uzņēmumi – Valmieras pilsētas pašvaldība, Valmiermuižas alus, Valmieras Drāmas Teātris, SEB Valmieras filiāle, Valmieras Piens, Milda, Augļu serviss, Artifex, La Pizza, Laba Kebaba, Avoti, Taste Caps, Laima, Gutta. Speciālas balvas būs sarūpējuši specializētā inventāra pārstāvji Swix, Fisher.

Informācija un pieteikšanās www.ezi.lv vai Ežu veikalos Valmierā un Cēsīs. Slēpot gribētājiem pieteikties būs iespējams arī sacensību dienā.