Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Telšu noma svētkiem un atpūtai

/

2013. gada 14. februāris 00:00

548
Telšu noma svētkiem un atpūtai
Organizējat brīvdabas pasākumu vai arī nevarat atrast piemērotas telpas svinībām? Pasākuma aprīkojuma nomas uzņēmuma Akurāts piedāvātā telšu noma ir lieliski piemērota abos gadījumos. Ar šī pakalpojuma palīdzību pasākuma apmeklētāji būs pasargāti no lietus un vēja, nodrošinot tā izdošanos jebkuros laika apstākļos. Samaziniet izmaksas par telpu īri un nodrošiniet pasākuma viesiem izcilu komfortu ar telts nomu.

Akurāts ir pasākumu aprīkojuma nomas uzņēmums, kas piedāvā telšu, grīdu, galdu, krēslu un cita pasākumiem nepieciešamā aprīkojuma nomu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Izmantojot šī uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus, jūs varat ietaupīt laiku, enerģiju un līdzekļus, vienlaikus nodrošinot pasākuma izdošanos jebkuros laika apstākļos.

Akurāts telšu noma ir lieliski piemērota ikvienam pasākumam, jo:

        Pakalpojums ir ērti izmantojums;
        Pieejamas dažādu formu un izmēru teltis;
        Noma iespējama jebkurā vietā Latvijā, kā arī Igaunijā un Lietuvā.

Telšu noma ir pakalpojums, kas ir paredzēts brīvdabas pasākumiem, kuru organizatori vēlas, lai tas būtu izdevies jebkuros laika apstākļos. Tāpat tā noderēs gadījumiem, kad nav iespējams atrast piemērotas telpas publiskam pasākumam vai svinībām, piemēram, kāzām vai radu salidojumam. Telts pasargās pasākuma viesus no lietus un vēja, turklāt Akurāts piedāvā arī sildlampu nomu, kas lieliski noder, lai arī vēsās vasaras naktīs pasākuma apmeklētājiem nesaltu un viņi justos komfortabli.

Papildus telšu nomai Akurāts piedāvā arī to piegādi un montāžu, palīdzot ietaupīt Jūsu laiku un enerģiju. Ar Akurāts Jūs varat būs pārliecināti, ka telšu konstrukcija būs pareizi salikta un nebūs vajadzīgs meklēt darbiniekus šī uzdevuma veikšanai.

Tā kā Akurāts piedāvā vairāk nekā 10 dažādu izmēru un formu teltis, piemērotu risinājumu ir iespējams atrast jebkuram pasākumam, gadatirgum, pilsētas svētkiem, mūzikas festivālam, koncertiem, pilsētas svētkiem, kāzām vai jebkuram citam pasākumam.

Pasākumu aprīkojuma un telšu noma ir pieejama
ikvienā vietā Latvijā, kā arī Lietuvā un Igaunijā. Tas nozīmē, ka telts būs pieejama gan pasākumiem, kas notiek pilsētās, gan pagastu centros, kā arī attālos lauku reģionos.