Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Gatavs veltīt savu brīvo laiku jauniešu apmācībai

Santa Sinka

2013. gada 22. marts 18:18

286
Gatavs veltīt savu brīvo laiku jauniešu apmācībai
Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības mājaslapā pie norādītajām treniņu vietām ir ne tikai Smiltene, bet arī  Strenči. Lai noskaidrotu, vai joprojām viss notiek, sazinājāmies ar Raineru Lovkinu.

 

Tieši R. Lovkins bija iniciators ielu vingrošanai Strenčos. “Ja nemaldos, sākām vingrot pirms aptuveni diviem gadiem. Regulāri treniņus apmeklēja pieci līdz septiņi jaunieši, bet pēdējā gada laikā  viss mazliet pieklusa. Samazinājās vingrotāju skaits, tam bija dažādi pamatoti iemesli,” stāsta jaunietis.

R. Lovkins atzīst, ka šobrīd ielu vingrošana pilsētā ir atstāta novārtā. Tomēr pagaidām vēl pāragri spriest, kas būs un kas nebūs turpmāk. “Ar ielu vingrošanas kustības aizsācēju Smiltenē Renāru Skalbergu esam runājuši, ka uz vasaras pusi Smiltenes vingrotāji atbrauks ciemos uz kopīgu vingrošanu ar mūsu nelielo kolektīvu,” atklāj sportists.

Viņš arī sola informēt par gaidāmo pasākumu, kad būs zināma konkrēta informācija par tā norisi un laiku. R. Lovkins saka, ka viņš ir gatavs upurēt savu brīvo laiku jauniešu apmācībai – vingrošanas tehnikas un veselīga uztura ziņā.