Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Titulētā VEF Rīga 26. aprīlī Smiltenē aizvadīs pusfināla spēli

Titulētā VEF Rīga 26. aprīlī Smiltenē aizvadīs pusfināla spēli

Piektdienas, 26. aprīļa, vakarā Smiltenes sporta hallē norisināsies līdz šim nebijis sporta pasākums. Aldaris Latvijas Basketbola līgas pirmo pusfināla spēli šeit aizvadīs Latvijas pēdējo gadu titulētākā Latvijas komanda „VEF Rīga”, kas mērosies spēkiem ar „Barons/ Kvartāls” un „Jēkabpils” dueļa uzvarētājiem. Biļetes uz spēli varēs iegādāties iepriekšpārdošanā Smiltenes pilsētas Kultūras centrā.

Straujiem soļiem Aldaris Latvijas Basketbola līga tuvojas savam noslēgumam. Šobrīd pilnā sparā risinās ceturtdaļfinālu dueļi, bet jau nākamajā nedēļā sāksies aizraujošās pusfinālu cīņas.

LBL regulārā turnīra uzvarētāji „VEF Rīga”, kas pusfinālam kvalificējās automātiski, savu pirmo cīņu par iekļūšanu finālā aizvadīs vienā no Latvijas sportiskākajām mazpilsētām Smiltenē. Ikvienam Smiltenes iedzīvotājam klātienē būs iespēja vērot aizraujošu un principiālu spēli. Smiltenes sporta halles grozus pārbaudīs Latvijas izlases basketbolisti – Kaspars Bērziņš, Kristaps Janičenoks, Dairis Bertāns, Gatis Jahovičs. Tāpat, ikvienam būs iespēja klātienē redzēt kā spēlē VTB līgas vērtīgākais spēlētājs Ērls Roulends un NBA draftētais centrs Džastins Hamiltons.

„VEF Rīga” pretinieki noskaidrosies „Barons Kvartāls” un „Jēkabpils” duelī. Pirmajā spēlē uzvaru svinēja baroni, bet sērijas otrā spēle sestdien norisināsies Jēkabpilī. Pusfinālists noskaidrosies sērijā līdz divām uzvarām.

„VEF Rīga” spēļu kalendārā spēles sākums norādīts plkst. 18.30, taču ir iespējamas izmaiņas, jo kamēr nav noskaidrots otrs pusfinālists nav zināms arī precīzs laiks. Par visiem aktuālajiem jaunumiem tiks ziņots nākamās nedēļas sākumā. Plašāka informācija par spēli var iegūt, zvanot pa tālruni 26255435 (Toms Markss) vai 28677614 (Ivars Joksts).

Uz pasākumu jāpērk biļete!