Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Strenču apkārtnē būs bezceļu talka

Sandra Pētersone

2013. gada 26. aprīlis 20:59

290
Strenču apkārtnē būs bezceļu talka

Biedrība “4×4 Centrs” trešdien, 1. maijā, sadarbībā ar akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” Austrumvidzemes mežsaimniecību aicina ikvienu bezceļu braucēju  piedalīties talkā Strenču apkārtnē.

Plānotie darbi ir mazo, grūti izbraucamo meža ceļu atbrīvošana no kritušiem kokiem, atkritumu savākšana Gaujas krastos esošajās atpūtas vietās un citi darbi pēc vajadzības, informē biedrības “4 x 4 Centrs” valdes priekšsēdētājs Edvīns Bauers.


Šajā talkā bez zāģiem un atkritumu maisiem svarīgs aprīkojums ir arī 4×4 automašīna, jo tiks sakopti Gaujas krasti tādās vietās, kuras ar  parastu vieglo automašīnu nevar sasniegt. Noteikti katram jāpaņem līdzi darba cimdi, mačete, cirvis vai zāģis (viens mašīnā).

Talkas dienā, 1. maijā, interesentiem ir jāpulcējas pulksten 9  atpūtas vietā Strenčos pie tilta pāri Gaujai, Gaujas kreisajā krastā (pagrieziens uz Ūdriņām).

Darbi ir plānoti līdz aptuveni pulksten 14.30.  Sekos “Latvijas valsts mežu” uzsauktas pusdienas un izbrauciens pa dubļainām vietām.

Interesentiem jāpiesakās līdz 30. aprīlim,  sūtot savu vārdu un cilvēku skaitu automašīnā uz e-pastu edvins.bauers@4x4centrs.lv