Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības pasākums

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības pasākums

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) vadība un speciālisti 22. maijā viesosies Valmierā, lai reģiona arodbiedrību pārstāvjus un iedzīvotājus informētu par LBAS aktualitātēm, darba likumdošanas problēmām un jaunumiem sociālajā jomā.

LBAS reģionālā informatīvā diena Valmierā notiks Vidzemes augstskolā, Cēsu ielā 4, no plkst.11.00 – 14.00.

LBAS priekšsēdētāja vietniece Līvija Marcinkēviča informēs par arodbiedrību pēdējā laika aktualitātēm un aktivitātēm. Par LBAS iesaisti aktuālu tautsaimniecības jautājumu risināšanā stāstīs LBAS priekšsēdētāja vietnieks Egīls Baldzēns. Darba likumdošanas problēmas – par grozījumiem Darba likumā un topošo Arodbiedrību likumu - atklās LBAS darba tiesību konsultants, jurists Kaspars Rācenājs. Par aktuāliem jautājumiem sociālajā jomā ziņos LBAS sociālo jautājumu eksperte Irina Homko. Būs iespējams arī individuāli konsultēties ar LBAS ekspertiem.

Interesentus lūdzam pieteikties pie LBAS Vidzemes reģionālās koordinatores Tatjanas Andersones pa e-pastu: tatjana.andersone@lbas.lv vai mob.tālr. 27899958.

Pasākums notiek ESF projekta „Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības administratīvās kapacitātes stiprināšana” ietvaros.