Salāti viesību galdam
Kamēr dārzā dažādu zaļumu vēl nav, taču gribas tos baudīt var izlīdzēties ar lielveikalos nopērkamajiem siltākās zemēs augušiem.
“Ziemeļlatvijas” darbiniece Aira piedāvā savu salātu versiju.
Rūpīgi nomazgā, nožāvē, sagriež un sajauc rukollu, pētersīļu lapiņas, spāņu salātu galviņas, biešu lapiņas, salātu baldriņus. Protams, var izvēlēties arī citas kombinācijas.
Salātus kārto traukā un dekorē ar Fetas siera kubiciņiem, gurķa šķēlītēm, ķirštomātu pusītēm, sagrieztiem sarkanā sīpola gredzeniem un tumšajām olīvām.
Pirms pasniegšanas pārlej ar mērci. Šiem salātiem izmantots aromātiskais balzāmetiķis un “Spilvas” ražotā pesto mērce “Premium”. Tikpat labi varētu būt arī labas kvalitātes garšaugu olīveļļa, laima sula un citas piedevas.
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19