Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Vidzemes Uzņēmēju dienas 2013

Vidzemes Uzņēmēju dienas 2013

17., 18.maija izstāde - Vidzemes Uzņēmēju dienas 2013’- pulcēs turpat 200 dalībnieku!

 

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Valmieras nodaļa un Valmieras pilsētas pašvaldība ielūdz uz ikgadējo izstādi – gadatirgu Vidzemes Uzņēmēju dienas 2013 – kura š.g. 17., 18.maijā pulcēs turpat 200 uzņēmēju, reģiona pašvaldību un izglītības iestāžu, kā arī pilsētas ārvalstu sadarbības partnerus un vairākus tūkstošus interesentu – Uzņēmēju dienu apmeklētāju.

 

Izstāde būs arī starptautiska mēroga pasākums, to apmeklēs Pleskavas Tirdzniecības un rūpniecības palātas un Uzņēmēju garantiju un attīstības fonda pārstāvji, Vitebskas apgabala, Novgorodas un Kronštadta pilsētu Tirdzniecības un rūpniecības palātu pārstāvji, pārstāvji no Baltkrievijas, kā arī uzņēmumi no Lietuvas un Igaunijas. Starptautiska mēroga kontaktbirža „Bizness: Vidzeme : Valmiera : Krievija : Baltkrievija” notiks 17.maijā plkst. 12:30, viesnīcā „Wolmar”.

 

Uzsvars izstādē likts uz pārtikas uzņēmumu ražojumiem, izglītības iestāžu sniegto pakalpojumu prezentēšanu, citu ražotāju, būvnieku, tūrisma uzņēmumu pakalpojumiem un kosmētikas ražotājiem. Tradicionāli noteikta izstādes teritorija tiek atvēlēta arī amatnieku gadatirgum, kas izstādes apmeklētājiem piedāvā lietderīgus izstrādājumus un ar Latvijas garšu veidotus mājražojumus. Izstādes apmeklētājus sagaida gan pavasara atlaides – 50% apmērā, draudzīgas ražotāju cenas, pārtikas produktu degustācijas, dažādi šovi un paraugdemonstrējumi, konkursi un atrakcijas viss pilnvērtīgai atpūtai nepieciešamais!

12 izstādē pārstāvētajiem uzņēmumiem šis ir jubilejas gads, kādēļ sagaidāmi arī patīkami pārsteigumi.

 

Ar Vidzemes Uzņēmēju dienas 2013’ norisēm iespējams iepazīties pasākuma mājas lapā - http://www.vidzemesizstade.lv/par-izst257di.html