Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Nedēļas nogalē “Mazā balva” - Latvijas kausa 6. etaps

Santa Sinka

2013. gada 21. maijs 13:57

84
Nedēļas nogalē “Mazā balva” - Latvijas kausa 6. etaps

Svētdien, 26. maijā, OK “Azimuts” aicina uz orientēšanās sacensībām “Mazā balva”, kas vienlaikus būs arī Latvijas kausa 6. etaps un Smiltenes novada atklātās meistarsacīkstes.


Par sacensību norises vietu izvēlēts Smiltenes novada Dēļu sils, kas atrodas Vidzemes šosejas 131. kilometrā. OK “Azimuts” vadītājs Aldis Lapiņš stāsta, ka šis orientieristiem būs pilnīgi svaigs apvidus. “Pārsvarā skujkoku mežs ar labu un vidēju caurejamību. Vijas upe augštece ar dažādas formas reljefu. Daļa apvidus ar stīgu tīklu,” apvidu raksturo OK “Azimuts” vadītājs.


Plānots, ka ieradīsies arī ārzemju orientieristi. “Ziemeļlatvija” noskaidroja, ka vēl tikai šodien ikvienam ir iespēja pagūt pieteikties sacensībām, ko var izdarīt interneta vietnē okazimuts.lv sadaļā Jaunumi.


“Mazajā balvā” apbalvos pirmo trīs vietu ieguvējus katrā grupā, bet S, V8; S,V10 – visus dalībniekus. Savukārt prestižajās S21E un S21E klasē paredzētas naudas balvas uzvarētājiem, ja katrā grupā startēs attiecīgi vismaz seši un desmit dalībnieku.