Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Deju studijas „Glamorous dance” koncerts

Jānis Grandāns

2013. gada 22. maijs 09:39

86
Deju studijas „Glamorous dance” koncerts

Viena no Latvijas vadošajām deju studijām – „Glamorous dance”, atzīmējot sezonas noslēgumu, aicina ikvienu interesentu, kuram patīk dejas māksla, apmeklēt deju studijas koncertu „Ceļā līdz izrādei”, kurš notiks šī gada 26. maijā plkst. 16.00 Kultūras un sporta centrā "Berģi", Brīvības gatvē 455, Rīgā. Ieeja koncertā bez maksas.

 

Koncerts būs grandiozs šovs, kurā piedalīsies dejotāji no Rīgas, Ventspils un Liepājas, kā arī īpašie viesi – ielu vingrotāji "Limitless workout" un "Barons kvartāls" basketbola spēlētāji. Koncertā būs iespēja redzēt "Limitless workout" un "Glamorous dance" priekšnesumu,  kurš tika gatavots „Magic dance cup” festivālam. Koncertu atbalsta Mary Kay kosmētika, kuru būs iespējams iegādāties ar 10% atlaidi.

 

 

Laura Giptere, deju studijas „Glamorous dance”  vadītāja un pasniedzēja: „Katram cilvēkam un uzņēmumam ir savs atskaites punkts, pēc kura izvērtē paveikto un nosprauž jaunus mērķus. Mums – deju studijai, šis robeždatums un „jaunais gads” ir noslēguma koncerts. Ar šo koncertu mēs gribam ikvienam parādīt tās emocijas un sajūtas, kas rodas gatavojot dejas izrādes. Nav nekā labāka kā redzēt laimīgus skatītājus un dzirdēt kā dejotāji pēc izrādes nespēj valdīt savas iegūtās emocijas.”

 

Koncerta laikā  būs iespējams pieteikties deju studijas nodarbībām un uzdot jautājumus deju studijas pasniedzējām, tāpēc laipni aicināti arī vecāki, kuri plāno savu bērnu brīvā laika pavadīšanu vasarā un nākošajā mācību gadā.