Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Smiltenē pludmales volejbolā aizvadīts pirmais posms

Sandra Pētersone

2013. gada 30. maijs 10:32

518
Smiltenē pludmales volejbolā aizvadīts pirmais posms

Smiltenē, trijos laukumos pie Tepera ezera, otrdien, 28. maijā, aizvadīts pirmais no 10 posmiem “Mid - Land” pludmales volejbola turnīrā.

Pavisam sacentās 13 komandas, kurās spēlēja volejbolisti no Smiltenes, Valkas, Burtniekiem, Valmieras un Valgas, informē sacensību organizators Jānis Lapiņš.

Vispirms komandas spēlēja trijās apakšgrupās, no kurām tālāk par godalgotajām vietām pēc divmīnusu cīnījās astoņas komandas: divas labākās katrā apakšgrupā un vēl trešās vietas ieguvējas ar labāko rezultātu.

Pirmo reizi Smiltenes pludmales volejbola turnīrā piedalījās valcēnieši, kuri arī iekļuva labāko komandu trijniekā - attiecīgi pirmajā un trešajā vietā, pa vidu palaižot smilteniešus.

Uzvarēja komanda “VK Valka” (Gints Švecs, Krišs Ozoliņš). Otro vietu izcīnīja “Dušī” no Smiltenes (Jānis Lapiņš, Jānis Dudelis), trešo - “RJ Valka” (Reinis Bukšs, Jānis Jermacāns).

Vēl pirmajā sešniekā iekļuva: 4. “Privātbūve” no Smiltenes (Normunds Liepa, Māris Lilentāls), 5 . “Tomi” no Valmieras (Gunita Toma, Mārtiņš Toms), 6. “Judi” (apvienotā Valkas un Valgas komanda).

Turnīra nākamā kārta notiks otrdien, 4. jūnijā, turpat, laukumos pie Tepera ezera. Sākums - pulksten 18. Komandām jāierodas pirms pulksten 18, lai reģistrētos.

Kopvērtējumā tiks vērtēti labākie rezultāti sešos posmos.

“Pēdējā posmā būs lielākas balvas labākajām komandām, taču jau tagad, sākot no nākamā posma, apbalvosim ar pārsteiguma balvām posma uzvarētājus,” sola J. Lapiņš.

Visa turnīra garumā sola startēt valcēnieši. “Smiltenē ir interesanti uzspēlēt. Cilvēki sabrauca daudz. Laukumi ir labi,” atzīst Gints Švecs no pirmā posma uzvarētāju komandas “VK Valka”.

J. Lapiņš prognozē, ka arī nākamajos posmos turnīra līmenis būs tikpat labs, kā sākumā, turklāt dalībnieku konkurenci papildinās jaunas komandas, kuras netika uz pirmo posmu.

Ja pieteiksies sieviešu komandas, tad tām un vīriešu komandām, iespējams, būs atsevišķs vērtējums.