Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Vasara – brīvdabas teātra laiks!

Justīne Deičmane

2013. gada 17. jūnijs 13:35

53
Vasara – brīvdabas teātra laiks!

Ceturtdien, 20.jūnijā, plkst.19.00 Valmieras pilsdrupu estrādē ikvienam teātra un dabas draugam būs iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo. Brīvdabas estrādē uzstāsies Dikļu amatierteātris ar divām amizantām lugām – divu cēlienu farsu par tēmu „Precamies” un M.Ramanes „Hugo Diegs brauc uz Bambāļiem”. Veselīga izsmiešanās garantēta!

Par abām izrādēm amatierteātra vadītāja un režisore Iveta Kļaviņa saka: „Farss „Precamies”  ir aptuveni 25 minūšu gara parodija par visiem zināmo televīzijas šovu „Precamies”, kurā tiek apspēlētas cilvēku attiecības un vēlme atrast otru pusīti. Savukārt „Hugo Diegs brauc uz Bambāļiem” ir humoristisks dramatizējums, kas balstīts uz televīzijas raidījumu ar tādu pašu nosaukumu. Galveno lomu atveido divi mākslinieki, kas muzicē kultūras namos ar fonogrammas un neīstu mūzikas instrumentu palīdzību. Joki sākas tad, kad, braucot uz kārtējo vieskoncertu, tiek pazaudēts čemodāns ar instrumentiem un magnetafonu un jāsāk dziedāt pa īstam.”

Tā kā pasākums notiek brīvdabas estrādē, kur vietu skaits ir ierobežots, apmeklētāji drošības labad ir aicināti ņemt līdzi segas, uz kurām apsēsties.

Laipni aicinām apmeklēt abas izrādes, jo pozitīvas emocijas un lustīgs garastāvoklis tiek garantēts. Ieeja uz pasākumu bez maksas!

Lietus gadījumā pasākums notiks Valmieras Kultūras centrā.