Ziemellatvija.lv ARHĪVS

FK „Smiltene/ BJSS” savā laukumā uzņems saniknotos Staiceles „Bebrus”

Toms Markss

2013. gada 18. jūnijs 08:30

534
FK „Smiltene/ BJSS” savā laukumā  uzņems saniknotos Staiceles „Bebrus”

Trešdienas vakarā „Tepera„ stadionā Smiltenē norisināsies Latvijas Futbola čempionāta 2. līgas Vidzemes reģiona turnīra spēle, kurā vietējā FK „Smiltene/ BJSS” uzņems turnīra tabulas kaimiņus – Staiceles „Bebrus”. Spēles sākums pulksten 19.00.

Pēc neilgas pauzes, cīņas 2. līgas Vidzemes reģiona turnīrā atsāks FK „Smiltene/ BJSS”. Pēdējā spēlē, kas norisinājās 7. jūnijā, smiltenieši izbraukumā ar 3:1 svarīgā spēlē pārspēja „Ādažu” vienību. Turnīra tabulā Smiltene šobrīd ar izcīnītajām trīs uzvarām četrās spēlēs atrodas dalītā ceturtajā vietā, tomēr aizvadījusi par vienu spēli mazāk kā priekšā esošie konkurenti.

Līdz šim aizvadītajās spēlēs, „Smiltene/ BJSS” komandas līdera lomu uzņēmies vienības kapteinis Elvis Teremko, kurš paspējis jau gūt četrus vārtus. Sekmīgi komandas sastāvā iekļāvušies arī pieredzējušie spēlētāji – Raimonds Dūmiņš (komandas spēlējošais treneris), Aivis Junkers un sastāvā Gvido Ķikāns. Tāpat pamazām nostiprinās arī talantīgais uzbrucējs Kristaps Ozols, kurš bija viens no līderiem Smiltenes novadam Latvijas Jaunatnes olimpiādē, kur smiltenieši izcīnīja augsto ceturto vietu, piekāpjoties tikai Rīgai, Daugavpilij un Liepājai.

Trešdienas vakarā „Tepera” stadionā viesosies Smiltenes komandas mūžsenie un principiālie pretinieki – Staiceles „Bebri”, kas līdz šim aizvadītajās spēlēs, tāpat kā smiltenieši, iekrājuši deviņus punktus. Staiceliešu kontā ir graujoša uzvara pār Rīgas „United” (6:0), bet ar 2:1 svētdien tika pieveikta arī „Carnikava”. Pārējās trijās cīņās „bebri”, ar saviem pretiniekiem cīnījusies neizšķirti. Komandas nepašaubāmais līderis ir 21 gadus vecais Verners Apiņš, kura kontā jau seši precīzi sitieni. Smilteniešiem problēmas var sagādāt arī Artūrs Petrivs un vairāki pieredzējušie vīri. Abu komandu cīņas pērn noslēdzās ar „Smiltene/ BJSS” uzvaru 2:1 Staicelē un neizšķirtu 2:2 Smiltenē.

2. līgas turnīra tabulas vadībā šobrīd atrodas Rīgas komanda FC „Marienburg”, kas piecās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras, bet cīņa pret jau minētajiem „bebriem” noslēdzās neizšķirti 1:1. Otro vietu šobrīd nedaudz negaidīti dala „Alberts”un „Valka/ Valmiera”, kas iekrājušas pa 10 punktiem, bet aizvadījušas par spēli vairāk kā Smiltene.

Ikviens smiltenietis un pilsētas viesis aicināts trešdien doties uz „Tepera” stadionu, lai atbalstītu savu komandu nozīmīgajā spēlē pret Staiceles „bebriem”. Spēles sākums pulksten 19.00.