Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Grupas “Apvedceļš” jubilejas šlāgerfestivāls

ziemellatvija.lv

2013. gada 18. jūlijs 08:41

694
 Grupas “Apvedceļš” jubilejas šlāgerfestivāls

Sestdien, 20. jūlijā, Smiltenē, Jāņukalna estrādē, notiks - Smiltenes grupas “Apvedceļš” jubilejas šlāgerfestivāls.

Šogad grupa kopā ar draugiem un faniem svinēs savu 13. dzimšanas dienu un arī jaunā albuma “Pažarnieku rokenrols” iznākšanu, ja viss izdosies, kā iecerēts.  “Albums ar 13 dziesmām jau ir ierakstīts, palicis tikai tehniskais noformējums,” aizvadītās nedēļas nogalē informēja grupas “Apvedceļš” menedžeris Armands Leimanis. “Pažarnieku rokenrolā”, kas ir devītais grupas albums, būs apkopotas citos albumos līdz šim neiekļautās dziesmas, tostarp Jāņa Krūmiņa kompozīcijas no jaunās koncertprogrammas “Zelta Ekspedīcija”.

 Atšķirībā no iepriekšējiem “Apvedceļa” jubilejas šlāgerfestivāliem šogad pasākumu vispirms pulksten 17 iesāks koncerts “Zelta Ekspedīcija”, kurā uzstāsies “Apvedceļš” un “Baltie lāči” kopā ar pūtēju apvienību “Zelta taures”. “Ideja par abu grupu apvienoto koncertprogrammu radās pēc  iepriekšējā gada veiksmīgā kopīgā projekta “Pasta Nodaļas stāsti”, kad Latvijā sniedzām 30 koncertus,” stāsta  A. Leimanis

.Pēc koncerta pulksten 18.30 sāksies balle, kurā  līdz vēlai naktij muzicēs “Apvedceļš” kopā ar draugiem. Šogad uz Jāņukalna estrādes uzstāsies: “Tequila Band”, “Zeļļi”, “Kantoris 04”, “Novadnieki”, Viktors Zemgals, “Klaidonis”, “Apvedceļš”, “Karakums”, “Emburgas zēni”, Viktors Tilčiks, “Canzone”, “Ceļojums”, “Dakota” un “Muiža”. Pirmo reizi ne tikai “Apvedceļa” šlāgerfestivālā, bet arī Smiltenē uzstāsies grupa “CanZone”, kurai A.Leimanis iesaka pievērst uzmanību atraktīvā mūzikas stila dēļ. “CanZone” izpilda mūziku, kas ir roka, popa un folka sajaukums, popularizējot savu skārdroka stilu.

 Savukārt jubilārus uz skatuves varēs gaidīt ap pulksten 22.  “Apvedceļā” nesen ir notikušas pārmaiņas, un tagad grupa muzicē šādā sastāvā: Jānis Krūmiņš (akustiskā ģitāra, balss), Armands Leimanis (basģitāra, balss), Mareks Siliņš (taustiņinstrumenti, balss), Edžus Podnieks (soloģitāra), Salvis Skopāns (bungas, balss).