Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Čempionāts iesācies sekmīgi

Aldis Dubļāns

2013. gada 23. jūlijs 09:05

9771
Čempionāts iesācies sekmīgi

Sestdien pirmo reizi aizvadīta Valkas novada čempionāta pirmā kārta pludmales volejbolā, kas notika Ērģemē. Volejbolisti varēja izvēlēties piedalīties tautas vai meistaru grupā.

“Domāju, ka čempionāta pirmā tūre ir izdevusies. Bija skatītāji, lietus, saule un azarts kā jau īstā pludmales volejbolā,” komentē volejbola kluba “Valka” vadītājs Kārlis Raudiņš.


Tautas grupā sacentās septiņas komandas. Uzvarēja “Udar Skorpiona” (Toms Simtiņš un Ingus Švecs no Valkas), atstājot aiz sevis “Alfu” (Jānis Bērtiņš no Valkas un Gusts Svens Pētersons no Kārķiem) un “Mario” (Toms Gailis un Kristers Zalužinskis no Valkas). Finālcīņā par 3. un 4. vietu “Mario” ar 15:9 uzvarēja “Maiklu”(Simona Mamatkulova un Dace Tuvikene no Valkas). Spēlē par 1. un 2. vietu pārāks bija “Udar Skorpiona”, kas ar 15:12 pārspēja “Alfu”.


Meistaru grupā sešu komandu konkurencē, uzvarot visas piecas spēles, labākie bija “VK Valka” (Gints Švecs un Reinis Bukšs no Valkas). Otrajā vietā ar trijām uzvarām komanda “Hopiņā!” (Eduards Rācenis un Krišs Ozoliņš no Valkas), bet trešie – “Miests” (Jānis Jermacāns un Kristers Kazaks no Lugažiem).


Finālā par 3. un 4. vietu “Miests” ar 21:15 uzvarēja “J@A” (Artis Kazaks un Jānis Skrastiņš no Ērģemes un Lugažiem). Savukārt cīņā par uzvaru “VK Valka” ar 21:16 pārspēja “Hopiņā!”.

FOTOGRĀFIJU AUTORE: Laura Kubliņa