Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Apvidus auto rallija sacensības

Apvidus auto rallija sacensības

Šajā nedēļas nogalē Valgā norisināsies vērienīgas apvidus auto rallija sacensības

 

No 9.līdz 11.augustam Valgā, Jaanikeses Motocentrā norisināsies auto rallijs „Klaperjaht 2013” – Igaunijas Offroad Racing čempionāta un Eiropas Offroad „Eurotrophy” posms.

 

Arī šogad nemainīgs paliek sacensībām jau ierastais Dienvidigaunijas kalnainais apvidus un sacensību dalībnieku adrenalīna deva, kas piepilda off-road trasi ar azartiskiem bezceļa auto un motosporta faniem.

 

Sacensību formāts tradicionāli ir trīs dienas, jo sākot no piektdienas priekšpusdienas visiem būs iespēja sekot līdzi kvalifikācijas braucieniem un baudīt sacensību gaisotni. Sestdien notiks apvidus klases automašīnu braucieni, savukārt svētdien varēs vērot moto klases un smago automašīnu jaudas demonstrēšanu. To visu papildinās muzikālas izklaides un pasākuma vadītāja komentāri par trasē notiekošo. Bērnu priekam būs uzbūvēta batutu pilsētiņa, varēs iegādāties VIP biļetes, kas dos iespēju baudīt bezmaksas ēdienus un dzērienus VIP teltī, kā arī nodrošinās ieeju uz VIP tribīni.

 

Ja kāds vēl šaubās par to vai šī gada pasākuma norises vietā būs pietiekami daudz dubļu, tad viņš kļūdās, jo šā gada sacensību trase nodrošinās pietiekami daudz ekstrēmu izjūtu un skatu pat visprasīgākajiem skatītājiem.