Ja ēdienu gatavo ar mīlestību, tas izdosies
Par jaunībā piedzīvoto izgāšanos fizikas eksāmenā Astrīda Pinkovska tagad saka, - labi vien, ka tā. Ja toreiz eksāmenu būtu nokārtojusi, tad varbūt tagad sēdētu mājās kā diplomēta agronome bezdarbniece.
Taču tagad Astrīda katru rītu no savas mājas Smiltenes pagasta Kalnamuižā ar prieku dodas uz darbu Smiltenes tehnikuma ēdnīcā, kur strādā par vadītāju un pavāri.
"Dzīves pieredze," pasmaida Astrīda, taujāta par iemeslu, kāpēc viņai izdodas tik garšīgi ēdieni. Ja diendienā pie plīts aizvadīti 35 gadi, tad pagatavot ēst varot kaut aizsietām acīm.
Ēdienu receptes Astrīda zina daudz un dažādas. Dažas no tām viņa iesaka "Ziemeļlatvijas" lasītājiem.Vairāk lasiet laikrakstā "Ziemeļlatvija" sestdien, 29. janvārī.
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19