Ziemellatvija.lv ARHĪVS

"FS METTA/ Latvijas Universitāte" gatavojas sezonai un trennē jaunos futbolistus

Infinitum 8

2013. gada 29. novembris 00:00

110
"FS METTA/ Latvijas Universitāte" gatavojas sezonai un trennē jaunos futbolistus

Lai arī pieaugušo futbola komandas spēļu sezona atsāksies tikai pavasarī, futbola komandai "FS METTA/Latvijas Universitāte" rudens un ziemas sezona ir gandrīz tikpat aktīvs periods. Pieaugušo komandas sportistiem turpinās treniņi, bet bērnu komandai norit regulārie turnīri iekštelpās un nupat noslēgusies piektā "Milan Junior Camp" nometne Rīgā.

Jau piekto gadu pēc kārtas futbola skola "Metta" Rīgā organizēja slavenā Itālijas futbola kluba "AC Milan" nometni jaunajiem futbolistiem "Milan Junior Camp", kurā šoreiz piedalījās kopumā 64 bērni no Latvijas un Igaunijas.

Novembra sākumā notikušajā nometnē ar bērniem strādāja, sniedzot praktiskus padomus un vadot treniņus,  "AC Milan" galvenās komandas spēlētājs Graciano Manari un kādreizējā Itālijas futbola sieviešu augstākās līgas spēlētāja Elisabeta Spina, kā arī futbola skolas "Metta" treneri un Igaunijas kluba FC "Elva" vecākais treneris Mareks Nāris.

"Mēs esam gandarīti par notikušo nometni, jo tā ir lieliska pieredze visiem jaunajiem futbolistiem, viņu ģimenēm un līdzjutējiem. Vēlamies teikt paldies visiem sadarbības partneriem un atbalstītājiem, mūsu kopīgais darbs tika augstu novērtēts!" sacīja  Ģirts Mihelsons, FS "Metta" ģenerālsekretārs.

Decembrī gaidāms vēl kāds skolas un kluba tradicionālais pasākums - FS "METTA" gada noslēguma balle. Šajā vakarā vienuviet satiksies gan pieaugušo komandas FS "METTA/ Latvijas Universitāte" spēlētāji, gan skolas audzēkņi un viņu vecāki, gan treneri un skolotāji. Jau tradicionāli šajā vakarā tiks pasniegtas arī sadarbībā ar AS "4finance" izveidotās futbola stipendijas komandā spēlējošajiem studentiem.

Vai zināji?
● Futbola komanda "FS Metta/Latvijas Universitāte" spēlē Latvijas augstākajā futbola līgā – Virslīgā. Laika posmā no 2007. līdz 2011. gadam komanda startēja Latvijas futbola čempionāta 1. līgā un panākumu rezultātā nokļuva Latvijas augstākajā futbola līgā – Virslīgā.
● Kopš 2013. gada futbola komanda "FS Metta/Latvijas Universitāte" ir SMScredit.lv atbalstīto sporta komandu vidū. Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības 4finance pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir arī skeletonisti Tomass un Martins Dukuri, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, šķēpmetējs Ainārs Kovals,  basketbola komanda "VEF Rīga" un motokrosa komanda "MX Moduls".
● Ar uzņēmuma atbalstu tiek rīkoti arī dažāda veida turnīri un sacensības, to vidū SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons un SMScredit.lv MTB maratons, sacensības motokrosā "Superkauss", Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā un SMScredit.lv Futbola Virslīga.