Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Credo visu autoskolu vidū iegūst augsto 2. vietu

Infinitum 8

2013. gada 18. decembris 00:00

130
Credo visu autoskolu vidū iegūst augsto 2. vietu

Jaunākie dati liecina, ka autoskola Credo ieņem augsto 2. vietu ar kursantu sekmību CSDD noslēguma teorētiskajā un braukšanas eksāmenā starp autoskolām, kurās laika periodā no 1. jūnija līdz 30. novembrim valsts noteiktos pārbaudījumus nokārtojuši vairāk nekā 400 kursantu.

Lai sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus eksāmenos un gūtu labu pamatu praktiskā braukšanā, autoskolā Credo tiek pielietotas šādas mācību metodes:
• teorētisko zināšanu apgūšana;
• teorētisko zināšanu pārbaude tiešsaistē;
• ceļu satiksmes situāciju analīze;
• praktiskās braukšanas nodarbības.

Uzsākot apmācības autoskolā, kursanti sākotnēji apgūst teorētisko apmācību. Tajā pieredzējušu teorijas mācībspēku pavadībā tiek izstudēti visi ar Ceļu Satiksmes noteikumiem saistīti jautājumi  un teorija, kas jāzina ikvienam autobraucējam. Ikviens kursants var pārbaudīt iegūtās zināšanas Credo mājaslapā teorētiskā eksāmena tiešsaites lapā. Vienlaicīgi ar teorētisko apmācībai notiek arī ceļu satiksmes situāciju analīzes - kursantiem tiek izskaidrotas konkrētas ceļu satiksmes noteikumu ievērošanas principi un skaidrots, kāpēc konkrētajā situācijā nekādā gadījumā nav pieļaujama cita rīcība.

Trešā mācību metode, kas var norisināties paralēli teorijai, ir praktiskās braukšanas nodarbības. Tās notiek specializētu braukšanas instruktoru pavadībā, kurā iegūtās teorētiskās zināšanas tiek pārbaudītas praksē kā ceļu satiksmes dalībniekam. Pirmajā nodarbībā kursanti mācību laukumā apgūst transportlīdzekļa vadīšanas un kontrolēšanas pamatprincipus. Pēc tam kursants instruktora pavadībā piedalās ceļu satiksmē un apgūst praktiskās iemaņas braukšanā. Nodarbību laikā kursanti apgūst ne tikai transportlīdzekļa vadīšanas iemaņas un pēc noteikumiem atbilstošu rīcību kā ceļa satiksmes dalībniekam, bet arī CSDD noslēguma eksāmenā ietvertos figūru laukuma pārbaudījumus: braukšanas uzsākšana augšupceļā, kases aparāts, apgriešanās braukšanai pretējā virzienā, iebraukšana gabarītvārtos, kā arī iebraukšana stāvvietā paralēli braukšanas virzienai.

Informācija par Credo
Autoskola Credo Latvijā darbojas jau 12 gadus, kuru laikā absolventu skaits ir vairāk nekā 22 000. Šo gadu laikā izveidotas vairākas autoskolas filiāles šādās Latvijas pilsētās: Rīgā, Jelgavā, Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Baložos. Autoskolā Credo var apgūt 10 kategorijas un profesionālo  vadītāju sertifikātu 95. kods. Credo prioritātes un vērtības izsaka uzņēmuma sauklis – „Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!”