Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Smiltenes čempionātā futzālā

Sandra Pētersone

2014. gada 7. janvāris 10:06

59
Smiltenes čempionātā futzālā

Vecā gada nogalē aizvadīts otrais posms atklātajā Smiltenes novada futzāla čempionātā.  Uz šo posmu ieradās deviņas komandas, izņemot “FK Vaivīti” no Cēsu novada, kura nevarēja atbraukt.


Komandas pēc iepriekšējā posma rezultātiem tika sadalītas A grupā (“Smiltenes CSKA”, “FC Warrior”, “SK Spēks”, “Skorpions”, “Smiltene-2” ) un B grupā (“Smiltene-1”, “SBJSS 97/98”, “Variņi”, “Ranka”).  

Abās grupās kopumā izvērtās ļoti spraigas spēles par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, otro posmu komentē  viens no sacensību organizatoriem Arnis Platpīrs.

“No A grupas izkļuva “SK Spēks”, demonstrējot ļoti pārliecinošu sniegumu, un “Skorpions”, kas aizvadīja labākās spēles čempionātā. Ļoti neveiksmīgs šis posms izvērtās pirmā posma uzvarētājiem, “Smiltenes CSKA” un viesiem no Igaunijas, “FC Warrior”, kuriem neizdevās izkļūt no savas grupas,” informē A. Platpīrs. Intriģējošas spēles tika aizvadītas arī B grupā, kurā, beidzoties grupas spēlēm, visām četrām komandām bija vienāds punktu skaits. Vērtējot pēc vārtu starpības un gūtajiem vārtiem, no grupas izkļuva komandas “Ranka” un “SBJSS 97/98”.

Pirmajā pusfināla spēlē sacentās mājinieku komanda “SBJSS 97/98” un “SK Spēks” no Valmieras, kas arī uzvarēja ar 2:0. Otrajā pusfināla spēlē tikās “Skorpions” un “Ranka”. Spēles rezultāts 3:2 komandas “Skorpions” labā.  

Spēlē par trešo vietu sacentās komandas “Ranka” un “SBJSS 97/98”. Spēle izvērtās ļoti spraiga, pēdējie vārti tika gūti pēdējā minūtē, kas nozīmēja, ka spēle ir beigusies ar neizšķirtu rezultātu 3:3. Savukārt pēcspēles sitienu sērijā veiksmīgāki izrādījās Rankas futzālisti, kuri izcīnīja trešo vietu, komentē A. Platpīrs.

Finālā laukumā tikās komandas “SK Spēks” un “Skorpions”, un katra centās izmantot savas stiprās puses. Spēles beigās meistarīgāki izrādījās valmierieši, uzvarot “Skorpionu” ar 4:2.

Komandas otrajā posmā ierindojušās šādā secībā: 1. “SK Spēks”, 2. “Skorpions”, 3. “Ranka”, 4. “SBJSS 97/98”, 5. “FC Warrior”, 6. “Variņi”, 7. “Smiltene -1”, 8. “Smiltene - 2”, 9. “Smiltenes CSKA”.Pēc otrā posma kopvērtējuma tabula ir ļoti sablīvēta,  tāpēc čempionāta organizatori atturas  prognozēt, komandas, kas izcīnīs godalgotās vietas.

Smiltenes novada futzāla čempionāta trešais posms notiks 19. janvārī  pulksten 9 Variņu pamatskolas sporta zālē.

Posma spēles un rezultātihttps://sites.google.com/site/smiltenesfutzals/match-stats
Kopvērtējums pēc 2.posmiemhttps://sites.google.com/site/smiltenesfutzals/team-announcements/1posmarezultatiFotohttps://sites.google.com/site/smiltenesfutzals/photo-gallery