Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Interesentus aicina uz ēdienu semināriem

Sandra Pētersone

2014. gada 19. janvāris 07:56

256
Interesentus aicina uz ēdienu semināriem

Biedrība “Siera klubs” jau 11. gadu organizē semināru ciklu “Uzturs, veselība, skaistums, harmonija” un aicina tajā piedalīties interesentus.

Dalībniekiem, kuri apmeklēs trīs seminārus, tiks izsniegti Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts Izglītības satura centra sertifikāti, informē biedrības “Siera klubs” valdes priekšsēdētāja Vanda Davidanova.

“Plašajā tēmā vienmēr iekļaujam jaunas un noderīgas sadaļas, un tā būs arī šogad. Atkal ir atrasti jauni produkti un receptes ar pārsteidzošām garšām, jauni dzērieni, jaunas gudrības un zinoši lektori. Gandrīz katru tēmu papildinās bagātīga degustācija,” piebilst V. Davidanova.

Semināri notiks Rīgā, “RIMAN” profesionālajā vidusskolā 30.j anvārī, 20. februārī un 20. martā no pulksten 10 līdz 16. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc interesentiem jāpiesakās līdz 24. janvārim, sūtot pieteikumus uz e pastu sieraklubs@inbox.lv.  Tur arī var uzdot jautājumus  par pasākuma sīkāku norisi.

Pirmajā seminārā, kas notiks 30. janvārī,  programmā iekļautas, piemēram, tādas tēmas, kā brokastis no lauku mājām (cūkgaļas kūpinājumi, marinēti ķiploku ziedi, sīpolu marmelāde, saldie mājas sieri un citi ēdieni) un tikšanās ar ražotājiem, ozolzīļu, cigoriņu, miežu un burkānu kafija, gaļas ēdieni pasaules virtuvēs un paraugēdienu gatavošana no ķengura, bifeļa un zirga gaļas, izmantojot sierus, ko demonstrēs šefpavārs no Vācijas.