Ziemellatvija.lv ARHĪVS

VČH 1./2.līga: "Seda" un "Inflekss" svin kārtējās uzvaras

http://sportsvalmiera.lv/

2014. gada 3. februāris 15:18

360
VČH 1./2.līga: "Seda" un "Inflekss" svin kārtējās uzvaras

Aizvadītajā nedēļā tika izspēlētas divas Vidzemes hokeja čempionāta 1./2. līgas spēles. "Seda" viegli tika galā ar "VEC-SLO", turpretī "Inflekss" ar lielām mocībām pieveica "Vijciemu".

Ceturtdien savā starpā tikās vieni no turnīra favorītiem "Inflekss" un piektajā vietā esošie "Vijciems". Pirmajā trešdaļā rezultāts netika atklāts, taču otrās trešdaļas sākumā "Inflekss" uzbrucējs Lauris Žagariņš nokārtoja pirmo vārtu guvumu. Tuvojoties perioda izskaņai, Zunde panāca jau 2:0. Mača 38. minūtē Bošs atklāja "Vijciema" rēķinu šajā mačā, tomēr ar to bija par maz, lai izcīnītu kaut punktu šajā mačā. "Inflekss" svinēja uzvaru ar 2:1.

Inflekss - Vijciems 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Sestdien 1./2. līgas līderi "Seda" aizvadīja maču ar "VEC-SLO". Spēles pirmajā cēlienā "Seda" noteica toni laukumā, taču "VEC-SLO" darīja visu, lai izrādītu nopietnu pretestību. Pēc nospēlētām 15 minūtēm - 3:1. Otrajā trešdaļā komanda apmainījās ar vārtu guvumiem - 4:2. Spēles izšķirošajā nogrieznī "Sedas" līderi nodemonstrēja lielisku sniegumu, sagādājot komandai kārtējo uzvaru. Šoreiz ar 8:2 pārspēti "VEC-SLO".

Seda - VEC-SLO 8:2 (3:1, 1:1, 4:0)