Ziemellatvija.lv ARHĪVS

KONKURSS NOSLĒDZIES!!! Izrāde “Kāpēc mums jāprecas?” 

Indra Vaļeniece

2014. gada 21. februāris 10:31

224
KONKURSS NOSLĒDZIES!!! Izrāde “Kāpēc mums jāprecas?” 

Šā gada 21. februārī plkst. 19.00 Naukšēnu kultūras namā un 23. februārī plkst. 15.00 Valmieras kultūras centrā viesojas Akvelīna Līvmane un Juris Kalniņš ar izrādi “Kāpēc mums jāprecas?”

Izrāde “Kāpēc mums jāprecas?” ir gandrīz nopiena komēdija. Izrāde par patiesi svarīgo – mīlestību, uzticību, cieņu. Viņš ir neciešams un paštaisns mūdzis, viņa – šarmanta sieviete, kura nav zaudējusi spēju mīlēt. Abi ir atraiņi. Trīsdesmit gadus viņi ir bijuši draugi un kolēģi, esot blakus viens otram priekos un bēdās. Un beidzot tas ir noticis - viņš viņu bildina!Bet viņam ir tikai astoņpadsmit stundas, lai panāktu viņas piekrišanu.Ko darīt? Piedāvāt darījumu... Ievilināt gultā... Pamēģināt pirmo reizi mūžā būt atklātiem un nebaidīties... Cik lielai ir jābūt drosmei, lai bildinātu senu draudzeni? Vai nedaudz virs “astoņpadsmit” ir iespējams sākt visu no jauna? Apvienības DrKT izrāde “Kāpēc mums jāprecas?” ir atkal satikšanās stāsts divos cēlienos par drosmi uzdrīkstēties. Izrādes režisore Indra Vaļeniece ir bijusi Liepājas teātra aktrise, beigusi Harkovas kultūras akadēmijas režijas fakultāti. Dejas veidojusi Ieva Ozoliņa. Parējās lomās Jānis Mūrnieks un Edvards Reinis.

Ielūgumus saņem: .Daiga Vagule, Iveta Antona un Artis Kūlitis. Veiksminieki, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, ielūgumu var saņemt pirms pasākuma pie biļešu kasieres.

UZMANĪBU! Aizpildi pareizi aptauju mūsu oficiālajā lapā draugiem.lv, un iespējams tieši Tu būsi veiksminieks, kas saņems ielūgumu (2. personām) uz izrādi Valmieras kultūras centrā!