Ziemellatvija.lv ARHĪVS

VČH: "Sigulda" triumfē 2. līgā, "Sedu" no titula šķir punkts

sportsvalmiera.lv

2014. gada 16. aprīlis 13:43

309
VČH: "Sigulda" triumfē 2. līgā, "Sedu" no titula šķir punkts

Aizvien turpinās karstākie notikumi Vidzemes hokeja čempionātā, kur noslēgumam tuvojas 1. un 2. līgas čempionāti. Otrās līgas turnīrā atlicis aizvadīt vēl vienu spēli, taču tās iznākums nemainīs faktu, ka "Sigulda" ir guvusi triumfu līgā. Tāpat pērnās sezonas čempionus "Sedu" no uzvaras turnīrā šķir tikai viens punkts.1. līga


Par uzvaru pirmajā līgā cīnās "Seda", "Inflekss" un "Smiltene`09", kas aizvada trīs apļu turnīru. Pērnās sezonas čempioni "Seda" jau trīs reizes paņēmuši maksimumu no smilteniešiem un vienīgajā spēlē ar "Inflekss" izcīnījuši smagu uzvaru ar 3:1.


Lai "Inflekss" saglabātu cerības uz panākumu čempionātā, viņiem abās spēlēs jau pamatlaikā jāpārspēj "Seda", turklāt nedrīkst zaudēt punktus pret "Smiltene`09". Aina tabulā varētu būt pavisam citādāka, tomēr Smiltenes uzvara ar 5:3 pār "Inflekss" visu sagrieza kājām gaisā.


Smiltenieši vairs nevar kļūt par turnīra uzvarētājiem, tā vietā viņi aizvien var cerēt uz otro vietu. Ja "Seda" atlikušajās spēlēs neatdos punktus "Inflekss" un "Smiltene`09" vēlreiz izdosies uzvarēt infleksiešus, tad viņiem var izdoties turnīru noslēgt ar sudraba medaļām kaklā.2. līga


Par otrās līgas čempioniem jau priekšlaicīgi kļuvuši "Siguldas" hokejisti. Turnīra pēdējā spēlē viņiem jātiekas ar "VEC-SLO", taču šīs spēles iznākums vairs komandu izvietojuma tabulā neietekmēs.


Ar aizvadītajās 24 spēlēs izcīnītajiem 30 punktiem sudraba medaļas godam nopelnījuši "Vijciems" hokejisti. Par sešiem punktiem mazāk (jāaizvada spēle pret "Siguldu") ir "VEC-SLO", kas stabili ierindojušies trešajā vietā, saņemot bronzas godalgas. Ar ceturto vietu šogad nācās samierināties "Smiltenes vanagiem", kuri no priekšā esošajiem "VEC-SLO" atpaliek par 11 punktiem.