Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Noskaidroti “Mazās balvas” uzvarētāji

Santa Sinka

2014. gada 10. jūnijs 10:02

15256
Noskaidroti “Mazās balvas” uzvarētāji

7. un 8. jūnijā Smiltenes novada Bilskas pagastā ar Latvijas labāko un arīdzan ārvalstu sportistu piedalīšanos aizvadītas orientēšanās sacensības “Mazā balva”, kas vienlaikus bija arī atklātās Smiltenes novada meistarsacīkstes un Latvijas kausa 7. etaps.

Elites sieviešu konkurencē divu dienu summā uzvarēja OK “Kāpa” orientieriste Irita Puķīte, bet prestižākajā vīriešu grupā “Madonas BJSS/OK Arona” sportists Kristaps Ozoliņš.Sacensību organizators OK “Azimuts” vadītājs Aldis Lapiņš informē, ka “Mazā balva” kopumā pulcēja 350 sportistu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas un Amerikas. 

Pasākumā norises laikā izveidojies vēl līdz šim nebijis gadījums. Orientieristu distances vietām sakrita ar todien Smiltenē notiekošā “Vivus.lv MTB maratona” distancēm. Tā arī notika, ka mežā vienuviet satikās gan orientieristi, gan velobraucēji. Taču kā stāsta Smiltenes BJSS orientēšanās treneris Māris Stabiņš, sportisti bijuši saprotoši un toleranti, neaizšķērsojot viens otram ceļu. 

A. Lapiņš pateicas “Upes Ieleju” saimniekam Gaidim Lapiņam par pretimnākšanu. “Mazās balvas” sacensību centrs atradās Gaida īpašumā. Viņš mums izrādīja lielu labvēlību un daudz palīdzēja, paldies viņam par to,” pateicas OK “Azimuts” vadītājs. 

REZULTĀTI ŠEIT!