Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Piesakies Valkas pilsētas florbola turnīram „Vasaras kauss 2014”

Piesakies Valkas pilsētas florbola turnīram „Vasaras kauss 2014”

Lai padarītu aizraujošāku un saturīgāku skolēnu brīvlaiku, kā arī jauniešu brīvo laiku, Valkas novada dome sadarbojoties ar Valkas novada BJSS organizē Valkas pilsētas florbola turnīru “Vasaras kauss 2014”. Turnīrs tiek organizēts pie Valkas ģimnāzijas sporta halles un zāles laukumā pie Tēraudskolas (lietus gadījumā – Valkas ģimnāzijas sporta hallē).


Sacensības paredzētas 4 posmos:

1.posms – 28. jūlijs ( zālājā pie Tēraudskolas )

2.posms – 4. augusts ( pie Valkas ģimnāzijas sporta halles )

3.posms – 11. augusts ( zālājā pie Tēraudskolas )

4.posms – 18. augusts ( pie Valkas ģimnāzijas sporta halles )

Turnīra sākums plkst 18.15.


Lai pieteiktos „Vasaras kauss 2014”, dalībnieku vecums netiek ierobežots, kā arī drīkst pieteikt vīriešu, sieviešu un jauktās komandas.

Komandas piesakās turnīra dienā, sākot no plkst. 17.45 – 18.10 (pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, spēlētāja vārds, uzvārds, dzimšanas gads un numurs) vai iepriekš elektroniski – sports@valka.lv (turnīra dienā līdz plkst 15.00).

Dalības maksa par dalību posmā 3,- EUR (no komandas), kuri jāiemaksā sekretariātā pirms posma kopā ar rakstisko pieteikumu.


Florbola turnīra laikā vecākiem ar bērniem būs iespēja iepazīties ar florbola spēles specifiku, kā arī pieteikt savus bērnus Valkas novada BJSS florbola nodaļā. It sevišķi laipni gaidīti 1. – 3. klašu skolēni.


Sīkāka informācija par turnīru nolikumā >>> ŠEIT!


Aicinām pieteikties dalībniekus gan no Valkas pilsētas, novada, kā arī apkārtējo novadu aktīvā dzīvesveida piekritējus!