Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Ziemassvētku eglīte mazākajiem smilteniešiem

Ziemassvētku eglīte mazākajiem smilteniešiem

Smiltenes novada dome un Kultūras centrs aicina pašus mazākos smilteniešus uz Ziemassvētku eglīti 19.decembrī plkst.15.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Uz eglīti aicināti bērni, kuri deklarēti Smiltenes pilsētā, bet neapmeklē pirmsskolas izglītības iestādi. Pasākumā bērnus ar interesantām rotaļām sagaidīs Ziemassvētku vecītis un smurfi.

Ziemassvētku vecītis būs ieradies ar savu dāvanu maisu un uzklausīs bērnu vēlmes šajos Ziemassvētkos. Lai tiktu pie vecīša sarūpētajiem kārumiem, mazie pasākum

a apmeklētāji aicināti sagatavot Ziemassvētku pantiņus vai dziesmiņas, ar ko iepriecināt Ziemassvētku vecīti un smurfus. 
Šogad pirmo gadu Smiltenes pašvaldība rīko Ziemassvētku eglīti Smiltenes pilsētas bērniem, kuru deklarētā dzīves vieta ir Smiltenes pilsētā un kuri  neapmeklē, kādu no novada pirmskolas izglītības iestādēm. Ziemassvētkos ikviens novada bērns ir pelnījis saņemt svētku paciņu un izstāstīt Ziemassvētku vecītim, ko vēlētos saņemt svētkos. Smiltenes novada pašvaldība vēlas sagādāt pašiem mazākajiem smilteniešiem skaistus Ziemassvētku gaidīšanas mirkļus savā pilsētā un dāvināt katram mazajam smiltenietim saldumu paciņu. Savukārt Smiltenes pilsētas kultūras centrs būs parūpējies par jautrām rotaļām bērniem un  Ziemassvētku vecīti, kuram austiņā varēs pačukstēt savu vēlmi, (tie bērni, kuri to jau māk) un  iespēju nofotografēties kopā ar  Ziemassvētku vecīti. 


Smiltenes novada dome sazināsies ar vecākiem, kuru bērni ir aicināti uz šo pasākumu.