Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Izveidots Smiltenes novada video Lielās talkas konkursam

Modris Apsītis

2015. gada 27. marts 11:13

279
Izveidots Smiltenes novada video Lielās talkas konkursam

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs, sadarbojoties ar Jāni Dingu (fonds ‘’Krustceles’’), Smiltenes Jauniešu domi un video operatoru Denisu Moškānovu no ‘’Dark Chocolate Pictures’’, izveidojis video dalībai Lielās Talkas pašvaldību konkursā ‘’Pastāvēs, kas pārmainīsies’’. 

Video mērķis ir iedvesmot jauniešus būt aktīviem un piedalīties dažādās videi draudzīgās aktivitātēs, apvienojot patīkamo ar lietderīgo – paveicot labas lietas vides un sabiedrības labā, reizē gūstot no tā jaunu pieredzi, prieku un pozitīvas emocijas. 

Video filmēšana notika Jauniešu talkas laikā Cērtenes pilskalnā, šī gada 18. martā, lai kopīgiem spēkiem palīdzētu Cērtenes pilskalna teritorijas labiekārtošanā. Talkas laikā jaunieši palīdzēja veikt sagatavošanas darbus jauna tiltiņa izveidei pār Cērtenes upi vietā, kur iepriekšējais jau ir savu laiku nokalpojis, kā arī uzstādīja četrus jaunus soliņus, lai daudzajiem pilskalna apmeklētājiem, kuri šeit aktīvi atpūšas, nūjo, pastaigājas vai brauc ar velo, būtu iespēja pilskalna teritorijā piesēst un atpūsties, izbaudot saulaino meža ainavu un skaisto dabu. 

Video tiks ievietots Lielās Talkas mājas lapā www.talkas.lv, kur, sākot ar 1. aprīli, tiks uzsākta balsošana. Aicinām iesaistīties un balsot par jūsuprāt labāko video!